Fredagslinker

Tenkte å dele et par småting som jeg har kommet over på nettet de siste dagene.

  • 10 ting gravide fortjener
    Ah, denne var perfekt å lese i dag! Mens hormonene tullet og kjæresten var morgengretten leste jeg denne HØYT da vi kjørte til Tynset for vekstkontroll. Har full forståelse for at det ikke er like lett å være den ugravide i dette huset til tider, men det er ikke like lett å være den gravide alltid heller. Så denne var fin å lese for oss begge. Kan godt hende jeg printer ut hele artikkelen og henger den på kjøleskapet de siste ukene før fødsel altså. Hehe 🙂 (Baby P var perfekt forresten. Minus 7 % og ca 2,8 kg nå tre uker før termin).
  • En ordløs bryllupstale av brudgommen
    En stk brudgom som ikke liker å snakke foran store folkemengder har gjort et meget godt forsøk på en power point tale. Jeg synes den var helt fantastisk. Og enda svarte bokstaver på en hvit vegg ikke gjør så mye ut av seg, så ble jeg rørt til tårer mens bryllupsgjestene lo.

 

Og med dette ønsker jeg dere en fantastisk fredag, og goood helg! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s