Husmorsøndag

God søndag alle sammen! 🙂
Her sitter jeg, godt planta i sofaen etter å ha gjort kjøkkenet rent og ryddig. Det tar på skal jeg si deg, så derfor jeg har sofapause. Kjæresten og ungen har jeg sendt ut på skitur, og de er ikke ventet hjem før middagstider.
I dag er min dag. Egentlig skulle jeg til Trondheim for endelig å på Herbalife-seminar/kurs igjen, men bilen er ikke helt god, så jeg turte ikke. Pluss at jeg skal til Trondheim uansett på onsdag, så det blir litt mye kjøring.

I går dro vi til broren min og familien for middag. Jeg lagde kyllingkjøttboller for andre gang denne uka. Jeg har så fryktelig dårlig fantasi når det kommer til matlaging, og hvis mulig er jeg enda dårligere på å lage ting fra bunnen av. Bortsett fra da jeg holdt på med babymat til M da, det gleder jeg meg til å gjøre for BabyP også forresten. MEN, tenk hvor enkelt det faktisk er, blande sammen litt grønnsaker og krydder og kjøttdeig – og vips!
Også siden hormonene ikke spilte på lag med meg i går (heller), så valgte jeg å blidgjøre de, og barna, med skuffkakemuffins. Nam!

DSC_0753
Bildet er tatt hjemme hos bror, de har pyntet til påske allerede. Det liker jeg, for jeg er i påskemodus, og har en liten påskekylling i magen. Så da kommer det kanskje litt påskepynt frem i huset her også den kommende uken 🙂
Nå skal jeg perfeksjonere stua så godt det lar seg gjøre, og så ned i kjelleren og vaske mer klær. Er det bare hos meg at klesvasken aldri, aldri har en ende?

Fortsatt god helg!

 

Reklamer

En kommentar om “Husmorsøndag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s