Endelig litt påske!

Marielle har vært mer eller mindre syk siden forrige søndag – desidert den lengste perioden hittil. Hun har vingla fra 38-40 i feber hver dag. Torsdag var hun piggere og spiste en god frokost, og jeg målte aldri feberen siden hun verken var varm eller slapp som de tidligere dagene. Fredag var det hyggelig påskefrokost i barnehagen, og hun spiste 2 brødskiver faktisk, så jeg trodde vi var på rett vei. Men de ringte etter halv dag og sa hun var over 39 igjen. Så da var det hjem og å ta ting i hennes tempo igjen. Hun sov mye mer enn de andre dagene, og spiste godt med mat! I dag er hun heldigvis feberfri igjen, men det har vært en lang uke for oss begge – så humøret er ikke helt på topp 🙂

I dag fikk vi middagsbesøk, så mens M sov en liten dupp fikk jeg endelig frem litt mer gult i heimen 🙂 Serviettene er fra Rema 1000 og gule sugerør fra Søstrene Grene. Fikk ikke tatt bilder av resten før lyset forsvant, så det får komme en annen dag.

DSC_0789
DSC_0790
DSC_0794

Reklamer

2 kommentarer om “Endelig litt påske!

  1. SofieGO sier:

    Ussa, det var langvarig febertid ja! Lille fikk feber iadg hun også, og der var det vips oppe i 39,9.. Mildt sagt kokvarm!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s