Åå, nå gleder jeg meg!

Nå begynner det å nerme seg her, dagene flyr i vei – og tenk at innen fire uker så er vi en familie på fire! Det er så rart å tenke på, klarer ikke helt å se det for meg. Men nå nå når det virkelig begynner å nerme seg så kjenner jeg at jeg gleder meg mer og mer, og gruer meg desto mindre. Jeg antar det er en naturlig modningsprosess i de flestes hode, og tenker at de 40 ukene man går gravid er akkurat passe tid. Man må forbedre seg mentalt mens kroppen forbedrer seg på sin egen måte.
Jeg føler jeg har vært igjennom flere stadier i denne modningsprosessen. Alt i fra «er vi klar for dette?» og «hvordan reagerer Marielle» til «tenk hvor god storesøster hun blir» og «dobbelt så mye kjærlighet».

DSC_0767

Jeg gleder meg til å (forhåpentligvis) mestre enda en fødsel. Gleder meg til nyforelskelsen i kjæresten. Føler jeg trenger det etter noen hormonelle måneder 😉 Han kommer til å bli verdens beste tobarnspappa! Gleder meg til å se BabyP for første gang og igjen føle at vi har fått verdens nydeligste datter. Gleder meg til å se hvordan Marielle er på sitt første møte. Babykos. Babylukt. Å komme hjem igjen fra sykehuset. Til å vise henne fram for familie og venner. Gleder meg til å la Marielle få hjelpe til med daglig stell av lillesøstra si. Jeg gleder meg til å få enda ei datter, enda ei som bare er vår. Til å eksperimentere med hjemmelaget babymat. Og ikke minst alle de første tingene: smilet, latteren, ordene, skrittene.

DSC_0434

Ting begynner å bli sånn passe  klart nå. Fødebagen er nesten ferdigpakka, babyklærne er vaska og de bittesmå bleiene har fått plass i stellekommoden. Rommet hennes er ikke klart enda, men det er det jo ingen hast med. Senga som hun skal sove i til å begynne med er hentet og vaska, mangler bare ei lita dyne oppi der 🙂

Reklamer

2 kommentarer om “Åå, nå gleder jeg meg!

  1. mammamarianne sier:

    Åå, så spennende! 😀 jeg har ca 10 uker igjen, så føler jeg har langt tid igjen enda 😉 men jeg gleder meg også veldig! Det skal bli så moro å ha to! 😀

  2. interiorgirl1 sier:

    åååå,jeg gleder meg sånn med deg 🙂 du er heldig,dere kommer til å få den fineste familien,så koslig altså! vi skal også ha flere barn etterhvert,men det har vært mer enn nok for oss på de siste 8 mnd nå…så det får bli når det blir 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s