Langfredag

Ute er det strålende sol, helt perfekt påskevær. Paul og Marielle er på skitur mens jeg har bare slappa av hjemme, støvsuga og rydda litt – og ikke minst: endelig pakka ferdig fødebagen. Det er nå 6 dager igjen til termin, men ingen action enda. Hvis det er lov til å være utålmodig, så er jeg det nå – minst.

Jeg nyter dagene med kjæresten hjemme, og vi har kosa oss med familiefrokost og tatt livet med ro. Vi har hittil vært en dag på lekeland i Trondheim, en dag over grensa for litt svenskehandel, og besøkt litt folk.
Lammelåret står inni ovnen og jeg skal prøve å rekke en dusj før jeg setter meg ut på i sola og venter på skigåerne mine 🙂

Fortsatt god påske godtfolk 🙂

DSC_0797
DSC_0849
DSC_0851

Reklamer

2 kommentarer om “Langfredag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s