Storesøster

Jeg har vært så spent på denne overgangen. Har fra første stund byttet på å ha dårlig samvittighet og å tenke at det kommer til å bli kjempebra. Følelsene er fortsatt det samme, jeg har litt dårlig samvittighet for at hun nå må dele på oss som foreldre, men samtidig så vet jeg jo at det går bra, de kommer til å ha så utrolig mye glede av hverandre gjennom oppveksten.

Da fødselen startet var Marielle med bestemora på hyttetur, så sånn sett var det jo god timing 😉 De kom på besøk på ettermiddagen, og det var nok en veldig spesiell opplevelse for Marielle å skulle besøke mammaen på sykehuset, og plutselig så var ikke babyen i magen lengre. Hun var tydelig fornærmet, og helt uinteressert i den lille babyen som lå der. Ville bare sitte i armkroken min og se på mobilen. Så da fikk hun det, alt i eget tempo.

Da Paul og Marielle kom på besøk dagen etter var tonen en helt annen. Hun kom inn på rommet og spurte etter «Nille» med en gang. Og hun var så forsiktig og god der hun strøk henne på hodet og pekte på de små ørene og den lille nesen. Her hadde pappaen tydelig gjort en god jobb med å forklare hva som har skjedd. Det var nok litt vanskelig å forstå at babyen var utenfor magen, men det synes jeg har gått over på de to små ukene hittil.

Hun blir bekymret når Pernille skriker, men vet at hun da enten må ha ny bleie eller pupp, så det går greit både at jeg sitter og ammer eller må skifte på henne midt under middagen.

Verdens herligste følelse når Marielle går bort til vugga og stryker lillesøstra si på kinnet ❤

DSC_0906

Reklamer

En kommentar om “Storesøster

  1. interiorgirl sier:

    åh,så flott skrevet av deg vigdis 🙂 jeg måtte smile da jeg leste dette! håper alt går bra med dere,nyt tiden. du vet det går alt for fort :)) god helg også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s