Tobarnsmor

Tenk at jeg er tobarnsmor. Jeg må fortsatt smake litt på det ordet. Tenk å ha to barn. Alle kan jo ha ett barn, men når man har to – da er man jo enda mer voksen. Rart 🙂
Før, altså for sikkert snart ti år siden – tenkte jeg hele tiden at jeg skulle ha to barn, og de skulle jeg få før jeg var 25. Nå ble det da ingen før 25, men to før 28. Jeg fylte nemlig 28 år litt over en uke etter at Pernille ble født. Jeg er nå veldig glad ting ble som det ble. Man kan på ingen måte planlegge hvordan livet skal bli, og det synes jeg er godt 🙂

DSC_0933

Hverdagen som tobarnsmor er foreløpig ikke så forskjellig fra hvordan den var for en måned siden. Pernille er nå tre uker, og sover fortsatt mye. Men det er små endringer – som å ikke få en hel natt sammenhengende søvn og at man gjerne må planlegge alt litt mer. Det gjelder i all hovedsak levering og henting av barnehagejenta, men også fellesmåltider og dusjing. Men jeg kjenner jeg er mer avslappet enn sist, jeg vet jo litt mer hva det innebærer å ha en baby i hus. Så tålmodigheten min tror jeg er mye bedre. Litt utålmodig blir jeg nok etter ei natt med lite søvn og lange våkenperioder, men jeg prøver så godt jeg kan å sove litt på formiddagen etter M er levert i barnehagen. Og etter hun er lagt for kvelden har jeg en tendens til å sove på sofaen før jeg og Pernille havner i seng rundt 23-midnatt og prøver å finne nattesøvnen der.

DSC_0918
Det kommer til å bli rolige tider på bloggen, det har dere sikkert merket. Men jeg oppdaterer ofte på instagram (vigdiswiggen), så bare legg meg til der. Jeg har planer om å nyte permisjonstiden, med alt det innebærer. Gåturer, barseltreff, babykos og alt annet som kommer 🙂
Håper alle dere der ute har det bare bra 🙂

Reklamer

En kommentar om “Tobarnsmor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s