Pernille 1 mnd

Hvor ble tiden av? Tenk at hun er en måned allerede. Joda, jeg vet at tiden flyr når man får barn – det fant jeg ut for snart to år siden – men nå har det nådd nye høyder! Hehe 🙂
Tenkte å skrive litt fra hver måned, mest for min egen del, for det er så fint å ha noe å se tilbake på. Titter stadig tilbake på månedsoppdateringene jeg skrev for Marielle. Denne gangen har jeg også notert litt hver dag i almanakken min, man glemmer så fort.

Vi har allerede fått det første smilet, og det andre, og det tredje! I dag kom det en lyd i tillegg, en sånn herlig babylyd. Spørs om hun synes mammaen var ekstra morsom i dag da 🙂
Hun har vært litt uroligere enn jeg husker Marielle har vært. Både på dagtid og kveldstid. Det har gjerne vart i flere timer, men hun har ikke skreket så mye i strekk, bare vært utilpass, og ikke noe har vært bra nok. Men jeg tror nå at det bunner i at hun kanskje reagerer på ting som ikke er så vanlig å reagere på. Det man leser mest om er jo gjerne løk, kullsyre, melkeprodukter og kål – men her kan det være snakk om krydret mat (har reagert på tacokjøtt), melkeprodukter og kanskje til og med sjokolade. Kremt. Eventuelt en blanding av flere. Dette er uvant for  meg, for med Marielle kunne jeg spise alt, uten reaksjon.

I går var det ei som la sine varme hender på Pernilles mage mens hun var urolig og skrek – det tok 10 sekunder før hun ble stille og salig i blikket. Hun gikk også rundt i rommet med P samtidig som hun hadde hendene på ryggen og magen. Hva skjer senere? Joda, ungen promper og raper og fyller til slutt opp bleia si. Her snakker vi magevondt. Stakkars lita. Så nå må jeg bli flinkere med hva jeg spiser, og være mer påpasselig med å få opp rapen etter måltid. Og ikke minst drikke amme-te, siden det kan virke bra.

Ingen rutiner enda, men hun sover godt både i vugge, vogn og bilstol. På natta bruker jeg ei varmeflaske som jeg legger i senga hennes mens hun får mat – og da kan jeg legge henne tilbake uten et grynt. Hun spiser ca 2-3 ganger i løpet av natta.

DSC_1039

Reklamer

En kommentar om “Pernille 1 mnd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s