Sommer!

Herlighet så heldig vi har vært med været i det siste! Noen små grå og bløte dager innimellom går helt i glemmeboken når det er så fint som det har vært i dag. Det er godt for både kropp og sjel med sol og varme dager. Men, jeg husker nå hvorfor jeg sist tenkte at jeg ikke hadde lyst på sommerbaby… Jeg synes det er like vanskelig denne gangen å kle en liten baby i varmen. Inne går det jo greit, men ute – hva i huleste skal hun ha på? Og uansett om hun bare ligger i t-skjorta så er det jo for varmt. Så det blir dessverre en del innetid på meg og Pernille. Vi prøver oss ut med vogna minst en tur hver finværsdag, men i sola blir det fort varmt inni vogna og.

——————-
Jeg synes det er bra det er så stor fokus på barna og varmen, men jeg synes fortsatt jeg ser alt for mange som dekker til vognåpningen med noe annet enn myggnetting. Hvorfor gjør dere dette? Med tanke på alle som deler skrekkhistorier/artikler om dette på Facebook er det rart dere ikke har fått det med dere…! Det er livsfarlig for de små som ligger og koker nedi der!
——————-

Paul har meldt seg på «Stifinnar’n». Det er 10 poster som er lagt ut på diverse topper/turmål i nærområdet. Alt fra små topper det tar 20 min å gå opp, til de større fjelltoppene man burde ta som heldagstur. I løpet av pinsehelgen klarte Paul og Marielle å få med seg hele 4 av målene, mens jeg og Pernille ble med på de to korteste. Det er en liten tur til vi skal være med på, men bortsett fra det får vi se på utover sommeren. Tror postene er ute helt til oktober, og man er med i trekningen av premier hvis man når alle turmålene 🙂

vigdis

Nå er det meldt noen dager med regn ser jeg, men vi håper det ikke plasker ned så vi kommer oss ut med vogna en liten tur likevel. Så godt å ut og røre litt på seg. Jeg er supermotivert for å komme meg i form, elsker mestringsfølelsen det gir når man er ferdig med enten fjell- , sykkel- eller gåtur. Jeg har i løpet av de 7 ukene Pernille har rukket å bli, både syklet og gått lengre enn jeg har gjort siden barneskolen. Føles fantastisk!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s