Hva motiverer deg?

Jeg er veldig gira på å komme meg i form nå. Og siden jeg kjøpte meg nye treningsklær i fjor sommer så velger jeg å vente litt med den. Kanskje til motivasjonen daler og jeg trenger en ny boost? Jeg synes nye treningsklær er en super måte å komme igang på. Det koster litt penger, men det kan ende opp med å være veldig verdt det.

En annen mulighet er å få med seg mange på en liten utfordring. Motiver hverandre ved å lete fram et konkurranseinstinkt som kanskje ligger gjemt i bakhodet. På bildet under så har jeg invitert med meg damene fra termingruppa mi på Babyverden/Facebook til å være spreke sammen. Konkurransen handler om å ha flest km i løpet av juni. Vi er over 35 som deltar, og foreløpig så er det en jevn økning fra 0 til 65 km som er unnagjort. Man kan selv lage egne utfordringer og velge hva som er målet og hvilke sportsgrener som er med. Vi har vandring, sykling, gåing, tredemølle og trimsykkel 🙂

motiver_endomondo

En annen ting som motiverer meg er ei god venninne som har lagt om livsstilen sin drastisk! Det var hun som ga meg ideen om en utfordring på Endomondo, der hadde hennes termingruppe en trilleutfordring – og vet du hva? Hun gikk 22 mil i løpet av mai! Det er nesten ei mil om dagen, til fots. Så klapp på skuldra og hurra for deg! Og takk for at du motiverer meg ❤ 🙂
Vi har også ordna ei lik utfordring for kjentfolk, kjempemorsomt.

Så nå lurer jeg på, hva motiverer DEG? 

Reklamer

En kommentar om “Hva motiverer deg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s