Pernille 2 mnd

Det beste med hele dagen er når vi står opp  (hvis man ser bort fra morgenstresset med å få storesøstra i barnehagen tidsnok da). Pernille er kjempeglad for å få komme opp på stellebordet der hun ligger og spreller og lager godlydene sine. Ser nesten ut som om hun ler – før hun kan å le – på en måte 🙂

Man glemmer jo fort, og når jeg tenker tilbake på Marielles første tid så var hun jo verdens snilleste baby. Hun hadde nok sine uroligheter hun også, det er bare det at vi har glemt dem. Men, Pernille er uten tvil mer urolig enn det Marielle var. Her har vi urolige formiddager og urolige kvelder. Kveldene har ofte bestått av bæring fra 18-19 til hun har lagt seg kl 23. Kanskje jeg må finne igjen skrittelleren min? 😉
Fra spøk til alvor. Jeg tror det må være noe jeg spiser, men jeg har jo blitt veldig bevisst på hva jeg spiser, så det er litt vanskelig å skjønne hva. Både på formiddagen og kvelden ender det opp med at hun blir overtrøtt og nesten for trøtt til å sovne. Så fort hun har roet seg kan hun kvekke til, og så er det opp å gå igjen. Vi har nettopp begynt med minifom – og halleluja! Det tok et døgn så var det tydelig bedring. Det kan jo være tilfeldigheter, men det tror jeg ikke. Torsdag kveld var første kvelden hun ville ligge under babygymmen og sprelle. Det har aldri skjedd før.

Lille bollemor spiser godt og har blitt stor jente. Hun er midt på vektstreken og litt under lengdestreken, akkurat som M var. Morsomt å se hvordan det blir fremover. Det er ikke store forskjellen på kontrollene hittil, men P ligger foreløpig i tet. Vi var såvidt inne på leggetid litt før kl 21, men etter vi dro bort forrige helg er vi tilbake til 23. På dagtid sover hun også bedre. I vogna har hun sovet opptil 3,5 time i strekk. Utrolig hva man plutselig får gjort da! Bortsett fra akkurat nå når jeg skriver dette da (fredag formiddag).   IMG_6159

Reklamer

5 kommentarer om “Pernille 2 mnd

  1. mammamarianne sier:

    Så fin hun er! 😀

    Det høres ganske likt ut som slik gutten til min søster var i begynnelsen, og der tror jeg det hjalp når hun var veldig, veldig nøye med hva hun spiste. Hehe, minns å huske at hun følte det eneste hun spiste var skive med pølsepålegg i en periode, men så ille var det ikke 😉 Tror hun også hadde god nytt av miniform 🙂 Håper at dere finner ut av det, det er ikke noe greit med magevondt :/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s