Tittei

Tenkte jeg skulle svippe innom her en snartur og si at alt står bra til 🙂

Jeg regner med ingen blir overrasket når jeg sier at hverdagen som tobarnsmor er et par hakk travlere enn med bare et barn som springer rundt føttene mine. Toåringen har iallefall leggetid, så før så hadde jeg jo hele kvelden fri. Det er vel kanskje det jeg savner mest akkurat nå, og det som er den største overgangen. Alt det andre synes jeg faktisk går helt greit. Alt blir enklere med tiden, og jo eldre Pernille bli, jo bedre kjenner jeg/vi henne. Så nå når jeg begynner å ha en viss peiling på hva hun skriker for (mat/bleie/søvn/rap), så går hverdagen bedre. Og som tidligere nevn, så har minifom hjulpet masse for en urolig mage! (Finnes reseptfritt på apoteket).

Marielle er fortsatt en drøm av en storesøster. Hun er så omtenksom og god. Spretter opp i sofaen og legger en pute i fanget så hun kan få holde i henne, vugger på vogga eller bilstolen når hun skriker, stryker henne på hodet, koser med hele lillesøstra, og synger en sang for henne hvis hun skal sove. Hun har aldri vist et snev av sjalusi (bankibordet), men blir nok litt sliten av skrikinga til tider. Og hun er jo ikke like forsiktig hver gang, så det gjelder å holde et lite øye åpent uansett.

I dag er det endelig fredag igjen. Denne uka har gått kjempefort, men så har vi vært og farta på noe nesten hver dag. Trim med barselgruppa, 2 månedskontroll, babyshower, gåturer og bursdagsbesøk. Så i dag holdt vi oss bare hjemme siden vi skal farte litt i helga også. Og siden huset ser helt forferdelig ut. Kjæresten har jobba natt, så han har sovet, spist middag med oss, lekt litt med storefrøkna og så lagt seg igjen når hun har lagt seg.

Så, bla bla ukebla – ville bare ønske dere en veldig god helg, og takk for at dere titter innom 🙂

e7f20b32b33e280a6c8e84f1522838e8

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s