Ferie!

Vi har nå startet på den tredje og siste uken med sommerferie. Paul og Marielle skal tilbake i jobb og barnehage fra neste uke. Det kommer til å bli rart å ikke være sammen alle fire hele tiden. I dag kom vi hjem etter noen varme og herlige dager på Mørekysten. Pernille skal på 3 mnd – kontroll med vaksine i morgen, så vi tar det bare rolig resten av uka. Håper å komme oss innpå og våkne uthvilte søndag morgen alle sammen 🙂

DSC_0109

Reklamer

En kommentar om “Ferie!

  1. interiorgirl1 sier:

    uff her også,snuppeline har bynt i barnehagen igjen,»forsiktig». så i morgen tar vi 1 dag fri. Pappaen har morgendagen med ferie igjen og jeg er fortsatt sykmldt,så da får vi bare benytte siste feriedag til å kjøre en tur:) ha en fortsatt fin ferie,håper snuppa di tåler vaksina og at ingen feber dukker opp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s