På randen

Her sitter jeg. Endelig tatt meg tid til å koble av litt innpå her. I går fikk vi besøk av turbotanta, en perfekt grunn til å få rydda huset. Og jammen ble den første pynten hengt opp på veggen også. Tok bare 6 måneder. Den blir nok ikke lenge, for den henger på en vegg som skal rives ned etterhvert 😉 Men siden huset ble beboelig igjen i går så kjenner jeg at jeg ikke orker å løfte en finger for det i dag. Vi har nesten ikke vann heller så å vente en halvtime på at vaskebøtta skal fylles har jeg heller ikke tenkt (tror det er pga gravinga bortpå her). Forresten så har jeg et saftig bananbrød på vent i ovnen, så høster kanskje et par husmorpoeng der 🙂
Minstefrøkna sover dupp ute i vogna, storungen er i barnehagen og kjæresten er på hytta. Mor er på randen.

Jeg er på randen av hva jeg klarer. På tavla i veggen henger det en magnet med de inspirerende ordene «Start the day with a smile, it irritates people«. Er det like fint å starte dagen med noen tårer? Jeg legger ikke skjul på at jeg er helt forferdelig å ha med å gjøre når jeg har fått alt for lite søvn, og lageret er for lengst tømt. Når vi er to med for lite søvn blir det værre. Det er småamper stemning i huset og jeg prøver alt jeg kan for at dette ikke skal smittes over på barna. Sånn sett er Marielle en fantastisk person å ha i hus, hun er smørblid fra hun står opp. Jeg elsker humøret hennes. Dagen hennes starter alltid bra! Tror jeg må spørre om noen tips. Lillesøster er ikke så værst hun heller, kjempeblid og spreller mens hun nesten gliser rundt når hun våkner på morgenen.

Her er et bilde av de to som gjør at jeg i det hele tatt står opp på morgenen. Det blir snart bedre dager ❤

DSC_0199

Reklamer

3 kommentarer om “På randen

 1. Diaperdiva sier:

  I feel you sistah! «På randen» er mellomnavnet mitt til tider 😉 To små er virkelig ikke a walk in the park.. Håper søvnen og overskuddet finner veien tilbake snarest! Gode klemmer ❤

  • vigdiswiggen.com sier:

   Takk! Man er vel sjelden alene med en følelse, uansett hvordan man føler det. Så godt å få det «ut» og det blir litt bedre når man ikke er alene. Har ikke vært noen walk in the park noe hittil nei. Føler ikke jeg strekker til for en femmer… Men, det kan vel bare bli bedre.
   Det blir kanskje ikke enklere jo eldre de blir? Eller, blir det enklere når den minste krabber/går osv?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s