De bedre dagene

Som jeg skrev til slutt i syteinnlegget mitt, så kommer det bedre dager. I går var en tung dag, men i dag kjenner jeg det blir en overskuddsdag, de er så gode! Pga manglende søvn på mor og mini så bestemte jeg meg for å prøve med grøt. Man skal jo ikke begynne før de er 4 mnd, men jeg gjorde det likevel, to uker før tiden. Og vet du hva? Det hjalp. Vi begynte forsiktig, men siden hun ikke reagerte negativt på det så har hun bare fått mer og mer. Og ei natt i forrige uke hadde hun bare ett nattmåltid til og med. Så jo, det var verdt det!

I dag føler jeg meg bittelitt mer opplagt, men jeg går fortsatt og trasker i pysj og tøfler, og tent opp har jeg også. Sommeren ble brått over, og vi har vel havnet på høsten. Det er 8 plussgrader og regn ute. Pernille sover søtt første duppen i vogna si, og jeg koser meg her med en shake. Næring må man ha 🙂

På planen i dag står tannlegebesøk og babysvømming for begge barna. Gruer meg til det første, kjempegleder meg til det siste, begge elsker å bade!

God tirsdag til dere alle 🙂

DSC_0258

Reklamer

En kommentar om “De bedre dagene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s