En første gang for alt…

Og i dag var første gangen Marielle la seg hylskrikende ned på gulvet i butikken. Fortsatt litt usikker på grunnen, for det var ingen ting som trigget henne, bortsett fra at hun var trøtt og sliten. Hadde betalt og skulle til å pakke ned de få varene jeg hadde handlet, men før jeg rakk det så lå hun der. Hva gjør man når sånt skjer da? Heldigvis var det bare vi to (og ikke Pernille i tillegg), og heldigvis var blodsukkeret mitt stabilt. Kan vel få panikk av mindre.
Det gikk heldigvis fort over, og jeg syntes at hele situasjonen var litt komisk. Litt usikker på hva publikumet syntes om mammaen som bare sto der og smilte. Jeg hadde ingen intensjoner om å dra med meg en hylende toåring ut igjen, så jeg satte meg ned ved henne og sa at nå går jeg til bilen, for så å gå noen skritt unna. Det funket heldigvis.
DSC_0270
I dag har vi vært over svenskegrensa en tur og fått fylt opp kjøleskapet og litt i frys og matbod. Veldig kjekt å få lagra litt, og til en billigere penge. Vel, kan vel ikke si at vi har spart noe likevel da, det blir jo med litt godteri og andre unødvendigheter når man først er der.

Begge jentene sovna uten protest kl 19 og 19.30, og Paul har tatt med seg gjesten på andejakt/sopplukking. Selv sitter jeg her og gnager på restene av en helgrillet kylling.  Svenskegodtet ligger fortsatt godt gjemt i skapet. Enn så lenge.

God lørdag og god helg alle sammen 🙂

 

Reklamer

2 kommentarer om “En første gang for alt…

  1. Mamma Marianne sier:

    Hehe, den perioden er Amalie godt i gang med. Her er det stadig noen raserianfall på gang 😉 De går heldigvis fort over og så er hun blid som en sol igjen 🙂 Men det er ikke alltid så lett å vite hva man skal gjøre, så her må vi bare se an situasjonen og ta den litt på sparket 🙂

  2. interiorgirl1 sier:

    aiai,har heldigvis ikke opplevd snuppeline i liggestilling skrikende på butikk enda. men raserianfall? jada!! godt at du tok det med fatning,er ikke så mye annet å gjøre! 🙂 sikkert godt å få fylt opp kjøleskap og en liten tur til Sverige da, det blir som regel med litt mer enn bare mat fra Sverige ja dessverre :-p svenskgodt…ah. aldri mer :-p blir jo aldri kvitt det,blir bare liggende her!! :-p selv er jeg mest en sjokoladegris 😉 fint at de har mye 70% sjokolade i Sverige da 😉

    ha en fin uke 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s