Sommerferien ’14 – Lillehammer

Etter campingferien vår fortsatte vi tilbake til moderlandet. Vi innlosjerte oss i to leiligheter på Birkebeineren Hotel & Apartments (anbefales) og var i ekstase over all plassen vi plutselig hadde å boltre oss på. Jeg hadde vekslet noen mailer med hotellet før ankomsten, så vi fikk naboleiligheter og med plen utenfor. Helt perfekt for barna! I hver leilighet var det også 3 soverom, kjøkken, stue og 2 (TO) bad 🙂 Så fra å være 8 i ei campingvogn og til dette… Gjett’a! 😀
IMG_6674
Den første dagen etter vi kom hit ble tilbrakt på Hunderfossen. Jeg har gode minner fra da pappa brukte og ta med meg og broren min dit, og hadde håpet det skulle falle like godt i smak. Men, Marielle er jo fortsatt bare 2 år, så det er ikke flust av tilbud for de minste. Men for elektrikerungen som er halvåret eldre så var det nok mye bedre, de brukte hele dagen der, mens vi dro tilbake til leilighetene litt tidligere.
Jeg og Paul er enige om at hit drar vi ikke tilbake før om noen år, kanskje når Pernille er 6 og de kan kjøre nesten alt 🙂

IMG_6687
Litt av dag to ble tilbragt på Lilleputthammer. Her er det laget for små barn (fra 2 år og opp), så dette var mye bedre for vår del. Man finner jo ut litt etterhvart hva som passer 🙂 Vi brukte heller ikke hele dagen her, da det er en liten park. 
Mye morsomt å finne inne i de små husene. Og de har også karuseller og andre aktiviteter. Marielle var litt redd berg og dalbanen blant annet, ikke så tøff som vi trodde. Men det er andre ting som ikke har så mye fart i seg også.

DSC_0143
DSC_0164

 

Trivelig opphold, og ei trivelig uke sammen med Elektrikerfamilien på ferie. Pernille var snill å ha med og gjøre også på Lillehammer, men mor syntes det var godt å komme hjem til rutiner og vante omgivelser etter denne uka, enda det ble kortvarig før neste tur (kommer). Sånn er det med meg og baby, borte bra hjemme best 🙂

 

Reklamer

2 kommentarer om “Sommerferien ’14 – Lillehammer

 1. mammamarianne sier:

  Å, så greie de leilighetene virket! Ligger de rett ved Hunderfossen? Vi hadde tenkt å dra dit til neste år, men da bør vi kanskje drøye det et par år til. Kjedelig å reise så langt hvis ikke det er så mye å finne på for de enda. Godt å få tips om det! 😀

  Og enig i at borte er bra, men hjemme er absolutt best! 🙂

 2. Elektrikerfrue sier:

  Elsker det bilde med Marielle som ser inn vinduet. Ha ha. Ser ut som ei gammel dame som går der med hatt og hendene på ryggen. Lovit.

  Super ferietur , som jeg gleder meg til å gjenta når barna blir litt eldre 🙂

  To bad er et must, ha ha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s