Lenge leve kjærligheten

I helgen har jeg og kjæresten vært i bryllup. Uten tvil årets vakreste brudepar. Jeg var rørt fra de åpnet kirkedøren og bruden kom inn sammen med faren og sine fire nydelige barn. Kan ikke forstå hvis noen ikke hadde en tåre i øyekroken allerede her. Det er så mye kjærlighet i et bryllup. Alle er ekstra pene, alle er ekstra glade, alle ord varmer ekstra godt. Jeg er så svak for kjærlighetssanger, brudens lillebror sang John Legends «All of me loves all of you», det var så perfekt!
Kjempegod mat, kjempehyggelige gjester, nydelige taler, morsomme og fine sanger. Det er så vakkert. Man blir nesten litt forelska på ny bare av stemningen.

kjæresta

For anledningen hadde begge barna hver sin barnevakt. Jeg hadde lenge vært nervøs (nervevrak) for å skulle forlate lille Pernille på bare 4 måneder. Hva om hun ikke tok flaska, hva om hun bare var sur, hva om, hva om. Vel, hva om?! Jeg var bare et kvarter unna, så hvis om – så hadde jeg faktisk bare dratt hjem. MEN, mine barn vettu, de har en fantastisk tendens til å være englebarn når ikke foreldrene er i nærheten. Sover mer, sutrer mindre. Så – Pernille var visst eksemplarisk. Barnevakten(e) var også så eksemplariske at hun ble utnevnt til gudmor 🙂 Pernille døpes førskommende søndag.

Veldig godt å være bare oss to igjen, det er ca 5 måneder siden sist vi var utenfor husets fire vegger uten barn. Tror vi hadde behov for dette nå. Vi var i seng ca 1.30 og våkna av oss selv 9.30. Barnevaktene overnattet og ga Pernille mat på natta også. SÅ HERLIG!
Dette håper og tror jeg at jeg lever lenge på. Tusen takk!

Reklamer

4 kommentarer om “Lenge leve kjærligheten

 1. interiorgirl1 sier:

  aiai,så deilig 🙂 var selv på et bryllup i sommer,men selfølgelig ble mannebeinet syk så lille kjærlighetssyke meg måtte bare se på andre kjærlighetspar som koste seg. men jeg hadde topp stemning med mange gode venner :))

 2. mammamarianne sier:

  Så deilig med litt alenetid 🙂 Når Amalie var liten ble det lite av det , siden hun var en mammamagnet i lange tider, men Christian ser ut til å kunne la meg være ute av syne litt lengre 😉

  • vigdiswiggen.com sier:

   Ja, det gjorde virkelig godt! Men hverdagen kom fort tilbake da 😉 Vi hadde ikke barnevakt for Marielle før hun var over året faktisk,. Jeg var ikke borte fra henne mer enn en time før hun var over 6 mnd. Så det er allerede stor forskjell :-O 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s