Årets foreldre? Neppe.

Her i heimen har det nå blitt laaangt i mellom at vi kan ligge og slumre og dra oss lenge på morgenen. Tror kanskje sist det skjedde var da vi var bare ettbarnsforeldre og Marielle var på overnatting. Men vi prøver nesten hver morgen. Noen ganger er vi så trøtte at vi bare henter ungene opp i vår seng og prøver og våkne sakte. Stort sett kravler toåringen ut av senga og inn på stua siden vi er så kjedelige. Det hender til og med at slår vi på barne-tv til henne og går og finner senga igjen selv.
I dag gikk hun som flere ganger før, inn på stua. Jeg mente å huske at jeg ikke orka å rydde bort tusjene hennes fra stuebordet etter hun tegna i går kveld. Men tegneboka hennes lå der fortsatt, så jeg tenkte det sikkert gikk greit.

DSC_0324

Helt til ungen kommer tilbake til soverommet vårt – «tegna på meg«. Ungen er BLÅ! Fra topp til tå. Bokstavelig talt. Og disse «Superwashable»-tusjene, de er ikke så superwashable likevel. Og ikke nok med det, det var en fin og lang krussedull på den hvite veggen over sofaen også, og en på bordet. De gikk heldigvis lettere bort.
Håper pappaen forklarte barnehagepersonalet hvorfor ungen var så blå.

Reklamer

5 kommentarer om “Årets foreldre? Neppe.

  1. Mamma Marianne sier:

    Hehe, fort gjort 😉 Vi har lagt bort Amalies tusjer inntil hun blir større, det var jo mer moro å tegne på seg selv enn i tegneboka 😉 så nå er det kun fargestifter og blyanter som gjelder her i huset 😉

    • vigdiswiggen.com sier:

      Ja dette bruker ikke å være fritt tilgjengelig her heller! Kun under oppsyn i nødstilfeller da IKKE NOE ANNET er morsomt. Men latskapen min tok overhånd så de ble ikke lagt bort… :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s