God Fredag :)

I dag er alenemor dag 3, og kjæresten kommer hjem igjen i kveld. Så to dager som den familien vi er før nye fem dager bare vi jentene. Nå er vi noen timer unna dagens slutt enda, men jeg har vært ganske positivt innstilt til å være alenemor for ei stund, og da går alt så meget bedre. Det har gått så bra, vi klarer oss fint. Så lenge jeg har middagen ganske klar før jeg henter i barnehagen går det meste ganske smooth!

I dag kjenner jeg en stor takknemlighet for alt jeg har. Noen ganger får jeg bare den følelsen. Tror det er viktig å sette seg ned og la den følelsen få sette seg litt. For man trenger ikke lete langt for å finne noen som hadde vært fornøyd med halve av det du har. Jeg har to friske barn, og en kjæreste som er glad i meg (og jeg i han). Sammen eier vi et hus, og vi har til og med hver vår bil (han har forresten tre…). Han har hytte og materialistisk har vi mer enn hva vi trenger på alle plan. Vi har ikke økonomi til å kjøpe alt vi vil ha, men det trenger man faktisk ikke heller. Man  ikke ha alt man vil.

DSC_0518

Så nå sitter jeg her med det siste gulrotkakestykket som er igjen etter dåpen og tenkte å skrive litt i almanakken om hvordan dagene denne uka har vært. Etterpå må jeg få i stand en kjapp middag før jeg henter Marielle i barnehagen og vi jentene tar oss en Rørostur. Så når dagen er omme så har jeg vært å hilsa på svigermor, lillebror, svigerinne, tanteunge, pappa, stemor og bestefar. Og forhåpentligvis så blir det hjemmelaget pizza og Idol når kjæresten er hjemme igjen – som han ønska seg.

Litt tørrprat og løse tanker fra denne kanten. Men ønsker dere med dette en god fredag. Og en strålende helg! Ta vare på de du er glad i, og tenke samtidig litt på deg selv innimellom 😀

Reklamer

En kommentar om “God Fredag :)

  1. Diaperdiva sier:

    Vetdu, jeg har også fått den følelsen over meg i dag. Takknemlighet ❤ Det er viktig å huske på hva som virkelig betyr noe innimellom! 🙂
    Ha en deilig helg Vigdis 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s