Foreldremøte i barnehagen

I går var jeg og kjæresten på «date» – hele 800 meter unna barna, begge to, samtidig! Det var foreldremøte i barnehagen, og det er fint å være der begge to. Min tante satt barnevakt, og bortsett fra at Pernille var litt skeptisk så gikk det ganske bra med legging.

Jeg har fortsatt vondt i magen etter en av de dårlige nyhetene vi fikk servert i går. For mange så er det ikke sikkert det betyr så mye, men for oss som skal ha Pernille i barnehagen fra neste år så betyr det ganske mye. Det ser nemlig ut som at det ikke blir småbarnsavdeling. Grunnet at det er såpass mange som starter i 1. klasse og mange som går opp til storbarn – så blir det for få igjen på småbarnsavdelingen. Marielle blir jo tre år før en eventuell sammenslåing, så kanskje går det greit for henne, men jeg har vondt av Pernille på 16 mnd som da skal leke med 5-åringer. Er jeg unødvendig bekymret? Jeg er sikkert det. Men flere som er enige i at det er værst for de minste barna. Pernille er nok heldig som i det hele tatt har passert året før hun begynner…

Av gode nyheter så er det snart barnehagefotografering, og det er stort for mammaen vettu 😀 Vi gikk glipp av fotografering i fjor siden vi byttet fra 1.mars og da hadde Glåmos allerede hatt fotografering, mens Ysterhagaen vi byttet i fra hadde senere. Typisk. Men jeg gleder meg og håper på en smilende toåring i musefletter, haha!

Det skal også arrangeres Norsk Smaksskule her i nærområdet før jul.Med blant annet Arne Brimi og Mikael Forselius som kokker. Og det har jeg kjempelyst til å delta på. Det er vel tenkt som et kurs for alle som lager mat for barn. Både foreldre, barnehageansatte og lærere. De skal inspirere små og store til å få flest mulig smaksreferanser i ung alder, samt få et bevist forhold til hvilken mat de spiser.

Smakar alle bør lære: molte, blåbær, tyting, rips, solbær, g-35, reinsdyr, gravensten, div sukker, ekte sjokolade, god gulrot, god sellerirot, kålrot, vanilje, torsk, aure, laks, kveite, vatn og vatn frå flaske.

Reklamer

En kommentar om “Foreldremøte i barnehagen

  1. interiorgirl1 sier:

    uffda,kjedelig med en sånn ordning på barnehage da!får håpe dere finner en annen og bedre løsning.er helt enig med deg! ps fikk smakt tyttebærketchup på røros i forrigårs. rare greier…snuppeline likte det i hvert fall ikke,hihi. det var nydelig og vakkert på røros da,ble virkelig sjarmert på vårt korte opphold.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s