Ny dag, osv.

God mandag dere!
I skrivende stund nærmer klokken seg 23 søndag kveld. Håret er for bløtt til å hoppe til sengs med, og brødene er nettopp ute av ovnen. Superhusmor tenker du kanskje? Ehm, nei! En superhusmor hadde vel stått opp ekstra tidlig og bakt brødene mandag morgen. Eller er det kanskje søndag morgen man skal ha fersk bakst til frokost?
Jeg og M har vært på jentetur med svigermor og mine svigerinner. Det har ikke skjedd så mange ganger før, men det er så utrolig godt å ha tid med Marielle helt alene. Da tenker jeg uten Pernille. Det blir litt nok baby innimellom. Vi er kanskje ikke så flinke til å bytte på rollene, så det er jeg som har Pernille stort sett. Jeg er ingen babyperson, har jeg skjønt i denne permisjonen. Jeg gleder meg faktisk til Pernille blir større og klarer mere selv, og sliter faktisk litt med å nyte denne babytiden. Det henger nok sammen med at jeg ikke har bare henne å tenke på. Pernille er ei lillesøster, og vi må innrette oss etter to barns timeplan, i stedet for vår egen, eller det ene barnet. Nok å henge fingrene i denne permisjonen her 🙂 Men jeg prøver å puste, telle til 10 og nyte litt når det passer seg. For det er ganske kos med baby også ❤

Nå skal jeg dekke over brødene og gå og legge meg. Og glede meg til frokost så jeg får smakt på de. Jeg har nemlig prøvd ut Maria Skappels Speltbrød, de ser helt fantastisk gode ut!

Reklamer

2 kommentarer om “Ny dag, osv.

 1. Mamma Marianne sier:

  Jeg ble så inspirert av deg, så i går måtte jeg også bake Skappelbrødet, og det ble jo kjempegodt 😃 takk for tips!

  Kjenner igjen følelsene dine rundt permisjon nummer to! Da jeg var hjemme med Amalie koste vi oss så utrolig mye, men nå føler jeg bare dagene suser av gårde, mens to-do lista mi blir lengre og lengre. Og på grunn av dette så klarer jeg ikke å finne den samme roen til å kose så mye med Christian som med Amalie, jeg blir veldig fort rastløs. Jeg var jo forberedt på at det ville bli slik, men synes også det er litt sårt :/ men vi koser oss masse også, av og til skulle jeg bare ønske at det ikke var så mye man måtte styre med hverdagen, men sånn er det nå med to små :)) haha, og jeg som drømmer om tredjemann! 😉

  • vigdiswiggen.com sier:

   Bare hyggelig! Jeg eeelsket brødet! Det ble supergodt! Nytt favorittbrød, og Marielle spiste det også, så det blir nok litt brødbaking fremover 🙂
   Åh, det er litt godt at det ikke er bare meg som føler det slik. Vi koser oss skikkelig innimellom vi også ja, men som du sier, ikke som sist.
   Tredjemann? Haha, du er gal! Vi er _ikke_ der! 😉 haha! Lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s