Lenge siden sist

Det er lenge siden vi har hatt en så fin helg synes jeg. Vi har hatt noen prøvelser, noen høye topper og dype daler de siste månedene. Ting har ikke blitt som forventet, men hva forventer man egentlig når man blir tobarnsforeldre, og har forventningene vært for høye?
Uansett. I helgen følte jeg at vi har var tilbake til normalen. Vi har hatt trivelig familietid, kvalitetstid som kjærester og hyggelig naboskap.

Marielle kom hjem fra barnehagen på fredag med feber og var helt kaputt. Jeg føler meg så hjelpesløs når hun er så slapp. Vil ingen ting, og når ikke engang youghurt frister- da er det ille. De fleste kjenner vel det stikker ekstra i mammahjertet når de små er syke. Og jeg føler jeg prøver alt, enda jeg vet selv at når man ligger med feber så er det faktisk ingen ting som frister. Men hun ville på hytta da, så da gjorde vi det på lørdag.

DSC_0679

Tok med oss litt kjeks og lunsj og lagde oss kakao og dona litt. Paul har pussa opp hytta, og det har blitt fantastisk. Får lov til å vise dere bilder, så skal se om jeg finner noen før-bilder først så kommer det 🙂
På ettermiddagen tok Paul jentene, og jeg rydda og vaska kjøkkenet. Kjenner jeg er ganske komfortabel med den rollefordelingen 🙂 Det er stort sett jeg som har dem, og Paul som gjør noe annet. Så da var kjøkken og stue shina før ungene var i seng. Og hva er vel da bedre enn et godt måltid med vilt, levende lys og en film. Paul lagde reinsdyrsmørbrad i pitabrød. Nam! Lurer nesten på om dette er den første kjærestekvelden siden Pernille kom til verden…

DSC_0689

I går våknet jeg faktisk før ungene. Marielle våkna 8.30 og Pernille 9.10. Wow! Snakk om søndagsmodus! (i tilfelle du lurer, nei, ikke en hel natts søvn fordiom). Vi spiste sen frokost og var ute en tur før lunsj (som også ble sen). Så ble vi invitert at naboene på kaffe og kake siden de nettopp hadde hatt toårsdag hjemme, Paul svarte da med å be de på middag.
Så vi hadde de på middag, så gikk vi dit for desserten etterpå. Kjempetrivelig!

Marielle hadde dag en med smokkeslutt, dvs at hun kun skal få den når hun sover. Det gikk over all forventning! Ikke hadde hun dupp heller (noe vi merka godt da klokka tippa 16-17), men var et par turer i vår seng for å slappe av litt, da fikk hun smokken.

Denne helga gjorde godt 🙂

Hatt ei fin helg?

Reklamer

En kommentar om “Lenge siden sist

  1. interiorgirl1 sier:

    hørtes herlig ut,flinke dere er med smokkeslutt da! jeg må virkelig ta i et tak der å være sterkere altså..jeg er så svak for snuppeline når hun gråter for smokken på dagen :///

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s