Spise selv

Matmessig så har det vært litt rolig på fronten til Pernille i det siste. Ikke så mye nye smaker, noe som har ført med seg at hun har gått lei grøt, forståelig nok! Vi har variert med grøtsmaker og tilsatt forskjellig frukt også, men konsistensen blir stort sett det samme. I forrige uke fikk hun smake brødskive for første gang. Først fikk hun brødskive uten noe, så en annen dag brødskive med leverpostei på. Morsomt å kjenne på en ny konsistens, og godt var det også.

Det var et par uker siden jeg så hun lå på gulvet og fikla med noe. Da hadde hun funnet en liten matbit som Marielle hadde mistet ned ved bordet, så nå er det oftere å frem med støvsugeren/kosten. Da er det å øve på pinsettgrepet som er det nye. Veldig morsomt å se at hun får noen av de små brødbitene fra bord til munn helt selv.

DSC_0651

Reklamer

2 kommentarer om “Spise selv

  1. Mamma Marianne sier:

    Så skjønn! Det er gøy når de begynner å spise selv 🙂 Nå er vi endelig i gang med grøtspising her, men bare i to dager, så det kan vel egentlig ikke kalles spising enda 😉 alt kommer rett ut igjen foreløpig 😉 husker du hvordan Pernille var i begynnelsen? Er så lenge siden med Amalie, så husker ikke hvor lang tid hun brukte på å klare å spise av skjeen 🙂

    • vigdiswiggen.com sier:

      Det er så morsomt når de begynner med litt mat 🙂 ja, synes det tok en evighet før hun skjønte poenget med skjeen. Men det var ikke så mye som kom ut igjen nei. Mer at hun smatta på skjeen. Der tror jeg disse var ulike. Pernille har et helt annet matvett enn søstra, hun sluker stort sett det hun får 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s