Endelig mandag!

I dag var det herlig å våkne! Vel, sånn delvis.
Det er den første dagen i uka, og man kan velge å starte på nytt om man vil. Mest av alt er jeg i dag glad for at alle vi tre jentene er i bedre form, og Marielle er tilbake i barnehagen igjen. Der har hun ikke vært siden forrige mandag, og når hun var hjemme med meg og Pernille så ble vi jo syke vi også. Det er ikke værre enn en forkjølelse, men de to små har slitt med stygg hoste og masse snørr.

søsken1

Bortsett fra at det var lange dager for mor med to slappfisker hjemme, så tror jeg de to har hatt godt av det – sånn søskenmessig. De har fått en mye bedre kontakt, og jeg fikk noen herlige bilder av de mens de så sammen og helt uoppfordra begynte å kose med hverandre. Pernille er ganske så opptatt av smokken til Marielle, så da hun prøvde å ta den kom det heldigvis latter fra den store. Til vanlig finner hun frem strengstemmen og sier tydelig ifra til lillesøstra hva som er greit og ikke.

søsken2
I morgen er det planleggingsdag i barnehagen, så da blir det en ny hjemmedag. Men vi har planer, og satser på grilling i skogen sammen med andre som også har planleggingsdag. Vi satser iallefall på godt vær! Og mindre snørr.

Nå har faktisk mini sovet i to timer i senga si inne. Og jeg har ikke gjort noe fornuftig. Men det var godt da 🙂
Nå skal jeg slite meg opp fra sofaen, så rekner med hun våkner.

God mandag 🙂

 

Reklamer

2 kommentarer om “Endelig mandag!

  1. Mamma Marianne sier:

    Her vi vi hatt planleggingsdag i dag. Vi har bare vært hjemme i helgen, så i dag måtte hen en tur til Amalies mormor og lufte oss litt. Godt å komme ut av huset, etter å ha vært masse hjemme med de små alene, i det siste 🙂

    Så bra at jentene dine koste seg sammen! Håper dere får en koselig dag i morgen 🙂

    • vigdiswiggen.com sier:

      Ja, bestandig godt med litt miljøforandring 🙂 går det bra å være alene med de synes du? Amalie skjønner kanskje litt mer enn hun størsta her, kanskje hun er tålmodigere?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s