Hæla i taket på bygdafest

Siden jeg er oppvokst og bor på bygda, så er det kanskje ikke så rart jeg er på bygdafest innimellom. Men det er vel en 5-6-7-8 år (?) siden sist. Jeg husker altså ikke riktig når, men jeg husker godt hvorfor jeg sluttet! De fleste (men åpenbart ikke alle) blir en eller annen gang voksen nok til å innse at det ikke er så innmari om å gjøre og drikke seg helt pære dritings lenger.

Kanskje er det meg som er kjedelig, og når jeg var edru så ser jeg selvfølgelig annerledes på gjestene som var der enn de kanskje ser på seg selv. Og, joda, jeg var sikkert helt lik i faktene for 8 år siden jeg også. Men da var jeg 20. Jeg synes personlig ikke at det passer seg å oppføre seg slik når man når et visst punkt i livet, og når man bikker 25, 30 eller 50 for den del… Da er du ikke så morsom lengre 🙂

Haha. Dere må tro jeg er verdens kjedeligste!
Det var veldig moro på bursdag i helgen altså, og når man får servert masse gratis alkohol etter man har drukket i et par timer på forhånd, og er i godt lag – så blir det kanskje litt for morsomt? Jeg var edru og sjåfør, men når de rundt meg når et visst nivå av beruselse, så klarer jeg ikke mer. Så det ble tidlig kveld, men det gjorde baaare godt, for alle tror jeg 🙂

Ganske komisk, men også hyggelig, å treffe igjen de jeg festa med for 12-13 år siden. Enkelte har ikke forandra seg noe. Haha. Noen har sikkert den samme halvpløsete dongeribuksa med den samme rutet-skjorta godt stappa nedi – og hjemmebrentflaska i baklomma.
Men morsomt å se på folk da, man får med seg så utrolig mye mer når man ikke drikker selv 🙂

hibu_2

Reklamer

2 kommentarer om “Hæla i taket på bygdafest

  1. Mamma Marianne sier:

    Du er ikke kjedelig!! 😃 Jeg er så enig med deg i alt du skriver. Jeg har omtrent ikke rørt alkohol etter at Amalie ble født, for min del har jeg null behov for det. Jeg har festet min del, og nå ønsker jeg å være klar i toppen og frisk i kroppen (haha, rimte! Men jeg blir sinnsykt dårlig selv om jeg ikke drikker så mye). Altså jeg synes ikke det gjør noe å ta seg litt selv om man har barn, men som du skriver en viss fyll hører en viss alder til synes jeg 😉

    Og godt å høre at vi er flere, for jeg føler ofte at folk synes jeg er veldig kjedelig 😉

    • vigdiswiggen.com sier:

      Åh, godt at det finnes flere av oss 😉 Nei, å drikke alkohol selv om man har barn har ikke noe å si, men jeg synes ikke man trenger å bli heeelt møkkings fordiom jeg da. Men alt med måte 🙂 Ingen behov for fest jeg heller, men jeg gleder meg til julebord til helgen da 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s