Årets julebord

Nå har jeg jo nesten ikke jobbet i 2014, men var så heldig å få være med på julebordet likevel.
Siden jeg bestemte meg for å ligge på Røros, og ikke å komme hjem så ble dette første gangen Paul var alene med begge barna i våken tilstand mer enn, tja, en liten stund 😉 Så dette var både min og hans første morgen alene. Jeg alene, og han alene med barna.

Veldig trivelig å møte både nye og gamle kolleger. Vi spiste god mat, drakk god drikke, ble underholdt med både leker og en quiz der vi alle var like dårlige… Såkalt allmennkunnskap. Kremt.
Selv tror jeg det ble tre små glasss med vin, langt imellom alkoholinntak her, så velger å ta det ganske så rolig. Da de andre dro ut på byen dro jeg til søskenbarnet mitt og fant senga.Og WOW! Det endte opp med ca 9,5 timer sammenhengende søvn! Halleluja! Det var så fantastisk godt! Og velger å si det var vel fortjent også.

Så etter en god frokost og en liten rusletur på butikken dro jeg hjem igjen. Alltid godt å se igjen jentene mine uansett hvor kort jeg var borte.
Kjenner jeg gleder meg til å tilbake på jobb nå. Godt å være ute av huset uten barn, og å ha normale voksen-samtaler 😀

julebord_trygstad

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s