Endelig pakkekalender

Jeg har gledet meg veldig til å lage pakkekalender til Marielle i år. Men jeg vil ikke at den skal koste all verden, så jeg sliter faktisk med å finne ting jeg synes er billig nok. Jeg leste noen gode tips inne hos Mamma Marianne, og har nå pakket inn og hengt opp over halvparten.
Et godt tips jeg ikke husker hvor jeg leste var at man kunne kjøpe en ferdig-kalender (Lego, Baribie osv.) og ta ut gavene og pakke de inn selv. Da blir det jo ikke så dyrt heller.

Begge kalenderne er brodert av min stemor, og jeg synes de er kjempefine! Jeg liker det litt gammeldags, julen er veldig tradisjonsrik hos meg.
Pernille har ikke noen pakker på sin i år, men jeg følte jeg måtte henge den opp likevel. Siden de er forskjellige i størrelse hadde de ikke like sånne svarte ting å henge dem opp i, det var litt dumt. Men det har jo ikke så mye å si, i år 🙂 Kanskje neste år 🙂

pakkekalender

Av gaver til Marielle er det såpebobler, smoothie, en liten nisse, store perler, perlebrett, kinderegg på lørdager, lykketroll, små dukker (type 6 cm høy), pepperkakeform til vi skal bake pepperkaker, lita kjevle ++.

Reklamer

En kommentar om “Endelig pakkekalender

  1. mammamarianne sier:

    Så fine kalendere! 😊 veldig koselig med noe som er laget i familien!

    Så moro at du linket til innlegget mitt! 😃😃😃 godt at tipsene kunne komme til nytte ☺️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s