Pernille 7 mnd

Huhei, nå går det fort i svingene her! Snart er hun jo 7,5 mnd før jeg rekker å oppdatere her.
Den første dagen som 6 månedsbaby stilte Pernille seg opp på alle fire, og så krabba hun et par uker etter det! Marielle krabba ikke før hun var nesten 9 måneder, og begge hoppa over ålestadiet. Her er det opp og fram som gjelder.

Litt bedre søvnrutiner på natta har hun også fått. Og det jubler jeg høyt for!!! 🙂 Nå er det mat ca 22-23 og 5-6. Noen ganger også mellom 2-3, men det er iallefall til faste tider, så da skal jeg ikke klage så mye mer.

Pernille liker seg godt på gulvet, og som «andremann» så har hun nok vært mye mer på gulvet enn Marielle var, så jeg innbiller meg at det er derfor hun har utviklet seg raskere? Kan selvfølgelig være tilfeldig også. Men hun kommer seg nå rundt om kring og da er det mye morsommere enn å bare bli liggende.

Hun er veldig glad i mat, og spiser det meste. Her har det blitt noen ferdigkjøpte middagsglass, og de går ned de også. Har prøvd meg på middagslaging selv også, men jeg har plutselig så mye å gjøre denne gangen. Også er det alltid noe som kommer i veien eller noe annet som også burde bli gjort.
Ammingen sluttet vi med like etter fylte 6 mnd, det ble rett og slett ikke nok, og sure timer på natta er ikke så morsomt. Heller en mett, sovende unge med erstatning.

Lillesøster er ei blid jente, som endelig begynner å bli «glad i folk» igjen. Synes det har vært en lang periode med skepsis, og jeg er glad det begynner å løsne nå. At det er begge bestemødrene som har vært skumlest gjorde det ikke morsommere 😉
Hun har også vært på overnatting hos mormoren, og det gikk sånn passe. Frister ikke så veldig til gjentagelse helt enda, men nå har jeg ingen planer om å bort over natta igjen helt enda heller.

IMG_8371

For min egen del synes jeg det begynner å bli enklere å være tobarnsmor nå, og tar det ikke så tungt dersom jeg må ha med meg begge på butikken alene eller noe. En hel dag sammen bare vi jentene går også nå greit, men det er stort sett enklere med ett sett hender per barn 🙂

Les om Marielle da hun fylte 7 mnd HER.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s