Etter-bilder av huset vårt: gangen

Jadda! Nå er det over ett år siden vi tok over huset, og 10 måneder siden vi flyttet inn. Ting tar tid kan man si. Men med den lommeboka vi har, så blir ikke alt ferdig med en gang. Og det er kanskje en bra ting, for da rekker vi å tenke litt mer gjennom hva vi vil med hvert enkelt rom.
Det siste som er gjort nå, er at vi har ordna litt mer i gangen. Sånn egentlig har vi tre ganger, men oppdelt i gangen, litj-gangen og tørkerommet, så starter jeg nå med det vi kaller gangen. Før-bilder av disse tre rommene kan du se her (<– link).

Det har vært et par omgjøringer til nå, det forrige møbelet som sto her var en svart Expedit 2×4 fra IKEA. Den har vært med på nok flyttelass, så den var ikke så fin lengre. Så kom vi over en gratis Malm-kommode med 6 skuffer på Facebook, et speil Paul arvet fra sin bestefar og ett spann med feilkjøpt maling (Yoga, Jotun) og vips 🙂

Veggene er malt i Morgendis fra Jotun. Dører, og karmene er malt i hvit. Den aller største forandringen er vel likevel den «midtdeleren»  som er fjernet. Bad og Wc er skrevet med washi-tape, midlertidig mens vi (jeg) leter etter de «perfekte» dørskiltene 😉 Det er også tenkt en slags bildevegg mellom døra til badet og vinduet.

DSC_0860
DSC_0861
DSC_0862

DSC_0863
DSC_0867

Reklamer

4 kommentarer om “Etter-bilder av huset vårt: gangen

 1. EventyrElin sier:

  Så utrolig fint! Jeg gleder meg til vi begynner å få huset på stell, men det går seg jo til, sakte, men sikkert 🙂 God tredje søndag i advent til deg og dine!

  • vigdiswiggen.com sier:

   Tusen takk 🙂 det er fortsatt mye småpirk igjen her, snart ett år etter innflytting. Pluss en hel kjeller!! :-/ men det blir 🙂 vi slipper å kjede oss hvertfall.
   Riktig god søndag til dere også 🙂

 2. Ellinor sier:

  Det var blitt kjempefint i gangen deres 🙂
  Jeg er så utrolig treig med sånne ting.. er ikke vant til å ha et helt hus, hehe. Så tar litt her og litt der. Og vi har bodd her i 2 år :/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s