Dagens kalendergave

Det må være denne kalendergaven som har falt mest i smak av de Marielle har fått hittil. Egentlig var det to gaver, men hva tenkte jeg egentlig på når jeg la perlene og perle-brettet i to forskjellige? Hva skal man med et perlebrett uten perler? Og omvent? Så i dag ble det to gaver, så får jeg heller finne en ekstra 🙂

DSC_0909
DSC_0925
DSC_0931

 

Jeg har kjøpt disse store perlene og hjerte-formen på Panduro, og kommer til å kjøpe både flere perler og brett neste gang jeg skal innom. Det var mye enklere med disse store enn de vanlige små, så Marielle satt lenge rolig og fikla med dette. To hjerter ble laget, og det ene hengte vi i vinduet på rommet hennes.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s