Pernille 8 mnd

Nå begynner det å bli moro her 😀

Pernille setter seg opp selv, og klarer seg veldig fint på gulvet der hun leker godt alene (Men også veldig godt sammen med storesøsteren sin). Har kommet inn i en periode der hun er redd for å skilles fra meg. For nesten hver gang jeg prøver å lure meg forbi henne så begynner hun å sutre og kommer krabbende etter.
Vi var på kontroll da hun var ca 7,5 mnd, da var hun 8,5 kg og 67 cm lang.

DSC_1065

Hun har begynt å sove bedre på natta, og det er  godt. Vi snakker stort sett 1 nattmåltider (og ett tilfelle av mat-fri natt!). Det kan variere, enten rundt kl 23 eller rundt 5. Jeg aner fremtidige rutiner, da hun sover ca likt på dagtid også. Det stort sett halvtimen ute i vogna som gjelder. Noen ganger får jeg henne til å sove i senga første duppen, og da har hun slått til med 2 timer! Jeg har også for første gang hatt et barn som har hatt en tretimersdupp. Og det skjedde to ganger på ei lita uke. Woho!

DSC_1062

Hun elsker å være med storesøstra si. Hun elsker å bare se på henne. Svært lite som skal til før vi hører den søsterlatteren som triller godt. Den som bare storesøstra får frem.
Pernille har begynt å bable, mye. Det gikk i babapapa. Så jeg mistenkte at det var «pappa» som kom først også denne gangen. Men så snudde hun plutselig og begynte med mamama. Så vi kan vel nesten si at hun sier mamma, eller? 😉

DSC_1092

Les om Marielle 8 mnd her og her.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s