Rød jul

Her har huset vært rødt siden første adventshelga. Egentlig liker jeg ikke rødt, men når desember’n kommer snikende, da er det bare rød som gjelder.
Ikke helt de store forandringene da, har ikke kjøpt noe nytt bortsett fra gardinene og brikkene til spisebordet. Tror vi må bo oss inn med tanke på julen også, så blir det sikkert mer neste år. Det er vanskelig med nytt hus, men også bra på den måten at jeg ikke bare kjøper alt mulig bare for å kjøpe. Innkjøpene blir mer gjennomtenkt, og mye mindre på impuls 🙂

Det begynner å bli ganske sent på bittelille julaften, og jeg er fremdeles ikke klar for julaften. Men heldigvis kommer den likevel, så får jeg være fornøyd så lenge jeg har levert ut alle julegavene. Julevasken har ikke gått etter planen, siden Pernille har vært ganske forkjøla i halvannen uke, og Marielle har hangla litt hun også så har jeg ikke fått gjort alt jeg planla. Men om et døgn, da tror jeg vi er ganske innafor likevel 🙂

DSC_0942
DSC_0949
DSC_0951
DSC_0989
DSC_1024
DSC_1042

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s