Tiden er inne

I dag er den store dagen. Marielle skal levere smokkene sine til nissen. I retur får hun julegaven fra oss, som jeg håper og tror faller i smak. Jeg gruer meg veldig, men håper at nettopp derfor så går det litt lettere enn hva jeg tror.

Julen kom like brått på i år som tidligere. Kanskje er det håp om å ha ting klart litt tidligere neste år. Det er vel på sin plass å ønske dere alle en riktig god jul også. Håper du får de positive forventningene oppfylt, og at det er minst en gave under treet du blir fornøyd med 🙂 Jeg gleder meg masse til å se hva jentene får i år, så mange gaver!

KOS dere, slapp AV!
Klem

DSC_0768

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s