Julefeiringen

Vår første julaften i eget hjem. Vår første jul som tobarnsforeldre. Pernilles første jul. Marielles tredje.

DSC_0095

Jeg skal innrømme tankene mine ikke var helt på plass da jeg la meg lille julaften, men jeg er så glad det ble bedre enn det så ut til å bli! Det gikk over all forventning. Jeg var så redd stua vår skulle være for liten til å ha fem ekstra gjester, jeg var så redd for at det skulle være for mye på et vis. Men det ble helt perfekt! Jeg tror ikke jeg har noe å utsette på selve julaften, det var så herlig å se på gavene alle fikk. Og all den gleden det er med barn på julaften!

DSC_0032
Vi spiste grøt til (alt for sen) lunsj. Og var bare inne og fyra hele dagen pga den kulda som kom, veldig upassende 🙂
Nissen kom på besøk før middag, pga travel nisse, og jeg skulle så ønske at jeg hadde filmet i stedet for å ta bilder. Det var så moro å se Marielle. Ikke redd i det hele tatt, svarte på alt nissen spurte om, og ga frivillig fra seg smokkene pent innpakket. I bytte fikk hun en pakke som jeg visste kom til å falle i smak; nemlig en sparkesykkel med tre hjul. Litt feil årstid, men hun kommer seg rundt her inne mens vi venter på snøfri vei 🙂

DSC_0004

Paul lagde helt fantastisk julemiddag. Pinnekjøtt – det beste jeg vet! Så begynte vi bare å åpne pakker litt rolig etter det. Måtte jo bli ferdig i human tid pga legging syntes jeg. Men, ikke for det – Marielle fant ikke senga før 21.45 likevel. Mens Pernille ble lagt til ca vanlig tid.

En så fantastisk fin dag, kveld. Jeg er så takknemlig over alt vi fikk, og alt jentene fikk. Og så takknemlig for å feire jul med deler av svigerfamilien i år. Jeg hadde det så fint, det ble gode nye minner. Så håper jeg gjestene koste seg hos oss, og at jentene husker julen som noe fint, varmt, trygt.

DSC_0035

Reklamer

3 kommentarer om “Julefeiringen

  1. Mamma Marianne sier:

    Så koselig! ❤️ vi hadde også en veldig fin jul, det er så moro å se de små kose seg så 😃 gleder meg til neste år, da er jo Christian allerede halvannet år, så da synes nok han også at det er litt mer stas med pakker 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s