Hjertelig Velkommen

Endelig, vi har kommet oss helskinnet inn i det nye året, og jeg ønsker hele 2015 hjertelig velkommen!
Jeg er så glad for å ha et helt nytt år foran meg, med bare blanke sider. Før det er på tide å starte fargeleggingen av disse sidene, så skal jeg komme med en ærlig, men kort oppdatering av hvordan 2014 har vært.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/0ae/53193859/files/2015/01/img_8702.jpg
Jeg tror jeg bare smeller til med det samme: 2014 har vært det tyngste og mest krevende året i mitt liv hittil!

Å bli tobarnsforeldre satte oss virkelig på prøve. Både som foreldre og ikke minst som kjærestepar. Det å strekke til for begge har iallefall jeg synes vært vanskelig. Jeg vil så gjerne gi hele meg – til begge! Så når de må dele føler jeg at jeg sjelden er bra nok. Men det har vært ganske tungt når ting ikke er som de burde være.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/0ae/53193859/files/2015/01/img_8704.jpg

Men, alt har ikke vært svart.
I februar flytter vi inn i huset vårt, og her stortrives vi. Både med huset og med samfunnet vi nå begynner å bli en del av.
I april ble Pernille født, og selv om det å bli tobarnsforeldre viste seg å bli tøffere enn antatt, så har det også gitt oss så ubeskrivelig mye glede. Å se den søskenkjærligheten som bare vokser og vokser, den kan man ikke sette ord på. Og det er uten tvil så fantastisk som klisjeene sier! 🙂
Vi hadde også en super sommerferie som er verdt å ta med på pluss-siden.

Vi feiret så jul for første gang selv, i eget hjem. Og det var veldig hyggelig. Ønsker å lage gode minner og juletradisjoner for jentene, så her blir vi sikkert så lenge vi bor.

Kort og godt- ting kan bare bli bedre. Så jeg starter med et åpent og positivt sinn.
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/0ae/53193859/files/2015/01/img_8703.hjpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s