En romjulsdrøm

Det var iallefall det jeg så for meg. Vi (jeg) hadde lagt planer for nesten hver dag. Vi skulle på middag til alle foreldrene våre (bare dette tar opp fire dager), også skulle vi på minst en juletrefest. Jeg gledet meg så til å ta med Marielle på juletrefest, siden hun var syk nesten hele romjula i fjor så ble det ikke noe av da. Men, det skulle vise seg at det ikke ble så mye av noe denne jula heller. Bortsett fra mat og snop da!

DSC_0039

Romjula starta bra med trivelig førstedagsfrokost med svigers del 2 her, og middag hos svigers del 1 🙂 Men så kasta Marielle opp natt til 2. juledag. Overraskende nok var hun i full fyr igjen dagen etter, og vi trodde det bare var for mye av det gode (les: sukker). Men, hun har en tendens til å ikke ville bort når hun brygger på noe. Det slår sjelden feil. Så hvorfor vi ikke hører på henne er et godt spørsmål. Vi var på lunsj i oldemorhuset, og så middag hos min mamma den dagen, og det ble visstnok for mye. Etter en rolig kveld hjemme, og en rolig formiddag etterpå prøvde vi oss bort til svigers del 2 på middag 3. juledag. Da ble det stopp – og vi dro hjem med ei med nesten 40 i feber.

DSC_0087

Feberen varte varte, og vi slet med å få i henne både mat og drikke. Vi er ikke de som renner ned dørene på legekontoret, for alle gangene vi har dratt før har det bare vært virus. Så man tenker jo det samme. Men at det varer så lenge, at hun ikke reagerte noe på paracet og at hun ikke fikk i seg noe næring er vi ikke vant til. Så på nyttårsaften måtte vi bare. Joda, lungebetennelse! Det er da man lurer på hvorfor man ikke dro før!!!

M fikk antibiotika (som smaker forferdelig, men hun var feberfri og spiste en hel hamburger dagen etter), men så rakk vi å få viruset vi andre da, så siden nyttårsaften har vi tre andre også vært forkjøla, med feber og influensalignende symptomer. I tillegg starta jula med bråkulde ute, og temperatur ned til 36 minusgrader. Så jula har for vår del vært tilbragt innendørs med noen korte turer ut for å lagre litt friskluft på lungene 🙂

DSC_0095

Reklamer
Publisert i: Jul | Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s