I DAG

For de av dere som ikke har startet allerede, i dag, I DAG er det den første mandagen i det nye året. Hverdagen har innhentet oss (hurra) og nyttårsforsettene har enda ikke sprukket!
Jeg har som mange andre tatt en sunn frokost, og lot bilen stå ved barnehagelevering. Vi fikk oss nemlig spark til jul, og Marielle var kjempefornøyd da vi dro hjemmefra (ikke like fornøyd da jeg etterlot henne i bhg). Godteriet ligger fortsatt godt plassert i skapet, og brusen i kjøleskapet. Det er ikke bare mandag. Det er et nytt år. Og alle skal bli supersunne, supertrente, supersnille osv.

DSC_0141

Selv har jeg ikke tenkt noe spesielt på forsettene i år. Istedet for å starte med noe nytt så vil jeg prøve å gjenoppta treninga, og tenker at to trilleturer i uka er minimum! Jeg skal også fortsette å jobbe for at det skal være hyggelig her hjemme, og at vi skal ha det bra som familie. Hvis det er noe jeg vil oppnå, så er det «flyten». Jeg vil at i løpet av 2015 så skal ting flyte. Alt skal gå sin gang, uten at det blir skippertak. Da tenker jeg generell rydding av hus, vasking av klær, bretting av klær (!), legge klær på plass (!), middagsplaner og ukeshandlinger, betaling av regninger, ha kontroll på gavekjøp til bursdager osv. Ting skal gå av seg selv – det er målet 🙂

Hva ønsker du for det nye året? 🙂

Okei da, så har jeg også en kjole jeg håper skal passe litt bedre, som jeg håper jeg kan bruke og samtidig føle meg vel i 😉

Reklamer

5 kommentarer om “I DAG

 1. Mamma Marianne sier:

  Her gledet jeg meg veldig til i dag, jeg skulle starte det nye året med masse energi og strålende humør.. I stedet har jeg vært så slapp og tung i kroppen, og bare hatt den kjipe dagen :/ haha, men da kan det vel bare gå oppover herfra tenker jeg 😉 prøver igjen i morgen 🙂

  ellers så ønsker jeg at vi skal spise sunnere og være mer aktive, og være enda mer gode og snille mot hverandre 🙂 og babyvekten skal av! :p

  • vigdiswiggen.com sier:

   Det er typisk det da! Men håper det har blitt bedre nå? 😉 jeg håper også vi skal være mer aktive, det blir enklere når Pernille blir litt mer mobil og kan bli med 🙂

   • Mamma Marianne sier:

    Det gikk over etter et par dager, lurer på om det var at jeg kuttet alt sukker som gjorde det 😳 men nå er vi godt i gang i hvertfall 😉

    Å ja, det skal bli greit når Christian også er litt mer mobil. Akkurat nå synes jeg det er ganske tungvint å ut med begge to alene, siden han bare sover en halvtime i vogna. Vi rekker jo bare en bitteliten tur på lekeplassen, for vi må rusle hjemover fordi Christian ikke vil ligge i vogna lenger. Håper det hjelper når vi bytter til sportsdelen etterhvert, og han kan se litt mer 😉

 2. Marianne sier:

  Har ikke tenkt så mye på ønsker og forsetter jeg, men akkurat nå håper jeg barnehagestart og jobb går bra, og at vi får «kabalen til å gå opp» med senvakter og en pappa på sjøen 😊

  Ellers håper jeg på litt trening og litt sunnere livsstil, tok litt av i desember!

  Godt nytt år til deg og din fine familie ❤️

  • vigdiswiggen.com sier:

   Litt av en kabal dere har da ja, men håper du har en grei arbeidsgiver som hjelper deg med kabalen? Og så nevnte du kanskje noe om besteforeldre en gang? Håper det løser seg hvertfall. Godt nytt år til dere også Marianne 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s