Midt i uka

I dag var jeg og Pernille en tur til Røros på babysang. Det arrangeres i Menighetshuset hver onsdag, og er en veldig fin ting å være med på. Både for det sosiale sin del, men også for å synge og spille.

Etter Pernille hadde fått seg en god og lang dupp sparket vi nedover for å hente Marielle i barnehagen. Svigermor fant nemlig en slik sparkkasse (noe sånt) som vi var så heldige å få låne, supert for tobarnsmora 😉 M var storfornøyd med å få stå sammen med meg hjem.

Da jeg skulle lage middag fant de en åpnet pose med puffet ris, havnet visst utover gulvet. Jaja. Så fikk jeg i det minste fred og kunne lage middag uten mas da. Hehe. (Dette skjedde vel aldri når man bare hadde et barn?)

DSC_0185

Denne uken har vi prøvd å fått gjort noe på ettermiddagene. Vi satt nok fast i en lat og negativ sirkel før jul – så det prøver vi nå å gjøre noe med. I går rundvasket vi rommet til Pernille, og i dag tok vi rommet til Marielle. Ungene er gjerne med på moroa!

DSC_0189 DSC_0194

Reklamer

2 kommentarer om “Midt i uka

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s