Jeg klarer meg ikke uten denne!

Listeperson og kontrollfrik som jeg er, så må jeg ha en sånn en. En personlig almanakk/årsplanlegger fra personligalmanakk.no. Der har jeg bestilt i mange år, jeg er veldig fornøyd. Grunnen til at jeg bestiller en ny hvert år er at man kan være med på å lage sin egen, så ingen har akkurat lik som du. Man kan velge forsidebilde, farger og oppsett selv.

DSC_0196Her skriver jeg ned alle bursdager, og bruker den også som en liten dagbok da jeg prøver å skrive bittelitt for hver dag. Kan være moro å se tilbake på små og store milepæler og gullkorn fra barna.

DSC_0195

Du kan ha egne rubrikker for været, trening, prøver, barnehage, skole, jobb, middager, noter eller du trenger ikke ha noen ting. Man bestemmer nesten alt selv 🙂

DSC_0198 (2)

 

//Ikke sponset

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s