Den magiske 15-timersnatta

Egenlig burde jeg ikke fortalt noen om den natta. Den fantastiske natta. Da Pernille la seg kl 19, uten protest – og måtte vekkes dagen etterpå, klokken 10!

Og jeg skrøt vettu, snappet (snapchat) til alle småbarnsforeldrene på snap-lista mi. Helt fantastisk var det. Men så skulle jeg få igjen, sikkert fordi jeg glemte å banke i bordet.
Men vi har ikke vært i nærheten av noe lignende nettene etter for å si det mildt. Enten så ødela det døgnrytmen totalt, ellers så er det disse tennene hun fortsatt sliter så med.

Hun har nemlig fått lakenskrekk og sterk separasjonsangst som slår ut samtidig, kl 19 mens vi tusler til soverommet. Ikke sjans for at frøkna vil legge seg! Det ikke på flere timer faktisk. Og det protesteres høylydt! (Bildet under fra google).

COLOURBOX1060184_37

Vi har begynt å prøvd en del. Justering av «morgen», og soving på dagtid er innskrenket, får heller ikke sove sent på ettermiddagen. Dentinox blir smurt på ømme gommer. Flasken med melk får hun på soverommet. Rommet er rundvaska.
Uansett om hun kan sovne i armene mine kvart over sju, så er det ingen vits i å prøve å nærme oss senga- for da blir hun lys våken og bare ser på meg helt til jeg ikke klarer å holde igjen smilet lenger.
Hun er jo søt fordi om hun bruker opp hele kvelden min på å bysse henne.

the-wonder-weeks-app-2

Har vært inne på WonderWeeks-appen og sjekka, og vi er inne i et sånt hopp nå, og er ferdige om 3 dager. Så da får jeg prøve å innstille meg på at om fire dager, da får jeg igjen kvelden min. Den er ganske så verdifull for meg skjønner du.
Men om fire dager, da blir det kveldsro i heimen igjen. Gleder meg 🙂

Er kveldene dine like hellige som mine? Har du et sovetriks for ei på 8 mnd som ikke vil legge seg kanskje?

Reklamer

3 kommentarer om “Den magiske 15-timersnatta

  1. Mamma Marianne sier:

    Christian er også veldig urolig om kvelden for tiden. Han liker ikke å ligge alene, og våkner stadig vekk :/ og han som sov så godt før! men leste at det er i denne alderen at de begynner å synes det er skummelt når mamma forsvinner, så da skjønner jeg jo hvorfor han gjør som han gjør ❤ men savner kveldene ja! Har brukt et par uker på å strikke to sokker til Amalies dukke 🙂 haha, det blir gjerne bare et par riller til dagen.

    God helg til dere! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s