Vi forlenger helgen

I helgen føler jeg ikke vi har fått gjort så mye. Lørdag var det snøstorm og ikke spesielt trivelig utevær for noen. Og søndag var vi voksne litt for trøtte siden vi var hos «naboene» og koste oss med ost, kjeks og spekemat til litt for sent. Det er ikke så ofte vi har barnevakt og er sosiale på kveldstid, så en trøtt(ere) dag innimellom får gå.
I dag ville ikke Marielle i barnehagen, så da tok vi en ekstra fridag hjemme. Det var ikke de vanlige, enkle leveringene den første uka etter juleferien, så jeg tenkte siden jeg følte helga ikke hadde vært optimal, så tok vi helg en dag til. Tror og håper det gjør morgendagens barnehagelevering som før 🙂

DSC_0154

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s