Offline

fjellby.no kom jeg over et bilde her en dag på nyåret, en sånn 30-dagers «challenge». En minimalistisk utfordring, da det handler om å leve enklere, på en måte.
Dag 1 er å være offline en hel dag. Det var nok denne ene og alene som bestemte at jeg skulle prøve, for jeg trenger virkelig å legge unna mobilen i perioder.
Så i går var jeg altså uten internett! Bortsett fra nettradioen, den godkjente jeg siden den sto på i bakgrunnen og ikke hindret meg i fornuftige ting å gjøre, tvert i mot.
Pernille var ikke enig i planen om å rydde og shine hele huset, så jeg fikk ikke gjort en brøkdel av det jeg mente, men jeg skal ha for at jeg prøvde.

minimalismchallenge4

I dag derimot, var det litt godt å være online igjen. Men det skulle ikke vare lenge. Mobilen datt i gulvet, for tusenogfemtiende gang. Minst. Men denne gangen holdt den ikke. Så nå er jeg uten mobil «igjen». Får se hvor lenge det varer denne gangen. Vet ikke om jeg skal kjøpe meg ny eller få den reparert (blå/svart skjerm, ikke knust). Det skal sies at jeg har hatt min trofaste iPhone 4s i snart 2,5 år – så den har jo gjort seg fortjent til litt hvile også. Vi får se 🙂

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s