Yay

Ble visst litt mer offline enn planlagt denne uka. Dagene går så fort, og nå nærmer det seg slutten på denne permisjonen også. Det er ca tre uker til jeg begynner på jobb igjen, og jeg prøver å nyte dagene, samtidig som jeg gjør noe jeg ikke kan gjøre senere. Da er husarbeid egentlig alt for langt ned på prioriteringslista, men heller ting som gjøres spontant. En trilletur med andre småbarnsmødre, kafébesøk og generelt det å være sosial. Når jeg starter på jobb igjen blir selvfølgelig barna prioritert på det lille av fritid jeg har igjen.

Jeg gru-gleder meg.

Men først er det fredag. God fredag alle sammen 😀

DSC_0196 (2)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s