Endelig søndag kveld

I helgen har vi hatt det fint! Jeg synes jentene leker så godt sammen. Pernille er veldig flink til å leke seg alene også. Noen ganger når vi er hjemme bare vi to leker hun seg best alene – med meg liggende på gulvet. Andre dager helt alene alene.

Lørdag dro vi over grensa og handla inn litt nødvendigheter (og unødvendigheter). Marielle trilla fornøyd Pernille i ei barne-handlevogn. Morsom alder for disse to frøknene nå. Begge gir så fin respons til hverandre.
Marielle fikk seg også sitt første blad. Hello Kitty. Stor stas.

DSC_0218

Lørdagskvelden hentet vi to av søstrene til Paul, så spilte vi Alias. Vi spilte to runder, med forskjellige lag. Første runde vant jeg og Paul overlegent. Andre runde trenger ikke bli nevnt 😉

DSC_0221

I dag har vi vært på besøk hos broren min. Det har vært alt for lenge siden vi besøkte hverandre nå, sykdom og en hektisk hverdag gjør at det har blitt slik. Nå er vi alle friske, og det var godt å se barna igjen. Jeg hilser ofte på dem i barnehagen også, men det blir noe annet å faktisk få være med dem.

DSC_0240

Nå er det endelig søndag kveld. Det ble tilslutt rolig av den største også, og roen har senket seg. Nå må jeg gjøre klart til morgendagen.
Vi starter nemlig årets tredje barnehageuke med en vri. Nye rutiner. Ting har liksom ikke gått på de vanlige skinnene etter nyttår, så vi må prøve noe nytt og håper det funker.

Håper dere alle har hatt ei fin helg? Og ønsker dere en herlig og avslappende slutt på helgen 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s