Nye rutiner

Etter en tøff start på det nye året skal vi nå prøve med nye rutiner. Det er årets tredje barnehageuke. Fra og med i dag skal vi stå opp, ha på klær og reise til barnehagen med en gang. Ingen lang frokost hjemme. Ingen mamma-og-Marielle-kos før vi vekker Pernille. Og ingen drygende avskjed i barnehagen.

Fra nå av skal vi gjøre ting «kort og brutalt» for å se om det kan ha en positiv innvirkning på frøkna. Hun har nemlig ikke villet i barnehagen noen av dagene før i år. Hun har heller ikke villet bli med hjem flere ganger.
Ettersom jeg enda er i permisjon og har god tid så har vi bare gjort det slik. Men, snart begynner jeg på jobb igjen, og da blir det andre morgener. Vi kan like greit få innført de morgenene allerede nå, så slipper jeg å dra på jobb med vondt i magen. Til da håper jeg det har gått seg til.

DSC_0259

Dag 1: ikke god levering, men ok henting.

I morgen er det planleggingsdag, så da blir det en lang og rolig morgen hjemme før vi skal på kontroll med Pernille kl 11.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s