Jeg er nominert!

I går kveld fikk jeg en mail fra mammanett. Jeg er visst blant de 72 som er nominert til «Årets Mammablogg«. Selv om jeg vet at lille meg ikke når opp blant de store og mest leste bloggene, så setter jeg stor pris på at noen faktisk har nominert meg. Da er det hvertfall noen som liker å lese bloggen min? 🙂 Så tusen tusen takk, til den av dere som har gjort det. Veldig gøy 🙂

Hvis du har lyst til å se hvilke som er nominert, så kan du klikke deg inn her. Jeg er nummer 37.

Har du lyst til å stemme på meg så kan det gjøres via sms (se bildet under). Jeg setter enorm stor pris på alle som tar seg bryet.
Hvis du stemmer så kan DU også vinne fiiine premier. Bl.a. gavekort verdi 2,500 fra Barnas Hus! Eller et et halvt års forbruk av bleier og produkter fra Libero. Eller den pene kaffetrakteren Wilfa Svart Presisjon!

2015/01/img_0079.jpg

Reklamer

2 kommentarer om “Jeg er nominert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s