Egentid

Nå er det litt sent å tenke på, jeg vet, men jeg skulle ønske at jeg hadde litt mer tid til meg selv innimellom. Jeg har ikke vært bortskjemt med barn som sover mye på dagtid, så egentiden går litt i rykk og napp. Og det blir naturlig nok mest på kveldstid etter jentene har lagt seg. Hvis de legger seg vel og merke. Vi har ikke hatt «normale» kvelder i 2015 enda. Er det ikke den ene, så er det den andre som får kveldstimene til å gå…

Men i dag har jeg vært hos frisøren og fått klipt av litt på lengden. Det var snakk om bare en halvtime barnefri, men helledussan så godt det gjorde! Skal ikke mye til for å gi en liten boost. I tillegg dro jeg på butikken og handlet alene. Stort sett har jeg med meg minst ett barn.

Men jeg har jo fått hekledilla også oppi dette. (Dette: tobarnstilværelsen, med alt for lite tid fra før). Og det er så mye jeg vil hekle og prøve meg på. Så jeg håper vi får voksenkvelden tilbake snart, og kanskje en daglig tretimers på Pernille. (Halvparten er også godkjent!).

DSC_0144

Reklamer

En kommentar om “Egentid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s