Barnedåp

I dag har vi vært på barndåp for lille tantejenta mi, Caroline. Litt stress med å få alle oss fire ut av huset i finstasen for å rekke kirka, men vi klarte det akkurat. Alle vi tre jentene tok bunaden i dag, kjempefine ble vi. Hihi.

DSC_0297

Det var to barnedåper, så det var en del barn i kirka. Presten var flink til å inkludere alle barna, og det var nok morsomt for de store. Men for de minste ble det kanskje litt for langdrygt. Helt på slutten skulle egentlig alle barna stå å holde hender sammen med presten. Men det endte opp med å bli bare Marielle og Dennis. Men så søte!

I lokalet etterpå fikk vi servert kjøttsuppe og gode kaker. Det var ansiktsmaling for de barna som ville, og Marielle ville være rev. Derfor fargene i ansiktet på bildet under. Kanskje ikke så mye rev? Men ungen smilte stort da hun fikk se seg selv. Smilte ikke så mye da jeg hadde vaska det vekk til kvelds 😉

DSC_0422

Og her må være verdens søteste og beste storebrødre ei lita jente kan ha, malt som tigre i anledningen 🙂 Tipper disse to skal passe godt på Caroline i årene fremover<3

dsc_ansiktdåpgutta

Reklamer

2 kommentarer om “Barnedåp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s