Romsligere spisestue

Vi har ikke nok plass til de helt store ommøbleringene. Men spisebordet kan vi ha begge veier, og vi har to vegger det kan stå inntil. Siden vi har stue og kjøkken «i ett», så har vi jo ikke en egen spisestue heller. Men det er denne delen som er spisestua. 
Kjøkkenet er til høyre på bildet under her. Og med halvøya mot spisebordet så kan ikke bordet stå for nære der dersom man vil komme seg greit forbi. Bak meg er stua, og når bordet står helt inntil den veggen så blir det bedre plass bak også.

DSC_0457

 

Det irriterer meg en smule at bordet ikke er midt på i forhold til vinduene, men det er for å lage mest mulig plass mot kjøkkenet at vi har det slik.
Siden sist jeg la ut bilde fra her så har vi fått opp persienner i små-vinduene. Tror ikke det blir gardiner her, så greit å ha noe når formiddagssola slår inn.
Litt usikker på hva jeg skal ha i karmene da, noen tips? Det er en smal karm, så vanskelig med bilder og egentlig blomsterpotter i normal størrelse også.

DSC_0452

DSC_0465

Reklamer

6 kommentarer om “Romsligere spisestue

 1. Lammelårtanker sier:

  Har det forferdelig trangt selv. Den eneste løsningen jeg ser er å rive veggen inn til naboen og kuppe deres kjøkken, haha..

  Går det an å lage en kjøkkenbenk eller -sofa helt inntil veggen istedet for å bruke løse stoler? Kanskje det vil gi dere mer plass?

  Forresten: Lykke til i mammabloggkonkurransen!

  • vigdiswiggen.com sier:

   Haha! Bor dere i rekkehus/halvpart? Da blir det litt værre med plassen ja… Vi har vel alternativet å bygge på vi da men. Dyrt bare for å få større spiseplass 😉
   Vi snakket faktisk om en sofa/benke-løsning før jul en gang. Kanskje vi må vurdere det litt nærmere. Takk for tips 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s